Billiga Skinnjackor

Vad vore väl sommarsäsongen utan en skinnjacka? Kändisar tycks älska jackor i skinn, och vem gör väl inte det. Men kan man hitta en jacka i hög kvalité som inte kostar flera tusen? Nedan granskar vi modet med fokus på att hitta snygga, coola, häftiga jackor – som dessutom är billiga.

skinnjacka bubbleroom skinnjacka bubbleroom skinnjacka bubbleroom skinnjacka bubbleroom

Billiga skinnjackor – Se även på frakt och retur

Det finns en uppsjö av sidor som ser ut att dumpa bort kläder till löjligt billiga priser. Inte bara kläder förresten, hos många av dessa företag samsas alltifrån ytterkläder, balklänningar och högklackade skor, sida vid sida med pennfodral, mobilskal och skämtartiklar. Får man då mycket för pengarna när man handlar från dessa allt-i-allo-butiker online?

Det finns inget enkelt svar, utan närmast sanningen kommer vi nog genom att säga, inte alltid. Vad många missar vid denna typ av handel är att frakten kan vara kostsam och ta riktigt lång tid på sig. Konsumenter har klagat på en leveranstid som tar veckor, månader och ibland på att de inte alls fått den vara som beställts, som kanske redan betalats på förhand. En dam skriver i sociala media att den här typ av handel påminner lite om ett lotteri ”Det är ju kul om varan kommer”.

Den som vill göra ett kap och verkligen köpa en billig jacka bör, liksom i all handel online, vända sig till en seriös återförsäljare. Studera villkor och priser för frakt och retur, det ska inte finnas några oklarheten och konsumentens rättigheter och nöjdhet ska tas på allvar. Det är så långsiktiga relationer skapas mellan butik och konsument.

Fynda skinnjackor i seriösa butiker

Även seriösa butiker som erbjuder läderjackor av kändare kvalitetsmärken kan lämna olika tillfällen för shoppingsugna att fynda. Kända reor som Black friday, mellandagsrean eller augustirean kan slumpa bort utgående modeller. Kombinera med en rabattkod så har man gjort ett riktigt kap, och det med en jacka som har alla möjligheter att stå sig i många år. (Dessutom har omgivningen är förmåga att tro att man betalat fullpris).

Är man inte noga med märket finns många gånger skinnjackor till behagligare priser. Det kan till exempel handla om olika jackor i fejkat skinn, vilket det ofta finns gott om på avdelningen för dam. Att ha en jacka som ser ut att vara tillverkad i läder, men som vid närmre granskning inte alls är det, behöver inte vara fel. Dessa jackor kan vara ett fullgott alternativ till jackor i skinn. Jackor kan också ha pressade priser som standard. Vissa märken och kedjor har som marknadsföring att erbjuda kläder som alla kan ha råd med, samtidigt som de kvalitetsmässigt är lika bra som ett dyrare märke.

Fynda på marknaden för second hand online

Ta en titt på marknaden för second hand efter jul. Förvånansvärt många har fått julklappar i fel storlekar och utan kvitto, som de nu säljer ut billigt. Många upplever dock att det kan vara svårare att fynda bland kläderna för dam än för herr. Förklaringen kan vara att det kan finnas fler intressenter bland dam, som i sin tur skapar en högre prisbild. Men det är helt klart värt att undersöka.