E-butiker

Outnorth

Outnorth är en av Skandinaviens största nätbutiker som riktar sig mot outdoour och friluftsliv. Klädesutbudet är mycket varierat, och under kategorin ”jackor” hittar man ytterligare 30 underkategorier med olika typer av jackor.

Här kan man enkelt navigera bland ofodrade jackor, tunnfodrade jackor, höstjackor och mycket mer. Vissa jackor har designats med funktion i åtanke, andra är lite mer trendiga och några är en blandning av både stil och bekvämlighet.

Vill man hitta en bra jacka till hösten, kan man med största sannolikhet göra det hos Outnorth.

Se utbud

Nelly

Nelly är en trendig online-butik som riktar sig mot den internationella, men framförallt den europeiska, marknaden. Nelly fokuserar på att hålla utbudet uppdaterat efter det senaste modet. Förutom fina jackor och kappor, har Nelly.com ett brett sortiment när det kommer till klänningar och skor.

Ett tips är att kolla in topplistan för att se vad som är riktigt inne för tillfället.

Se utbud

Bubbleroom

Bubbleroom lanserades 2005 som en liten och exklusiv online-butik med nisch mot högt kvalitativa plagg. 2008 började Bubbleroom att sakta men säkert bredda sitt utbud. Idag finns ett sortiment där välkända, trendiga märken och exklusiva plagg från talangfulla designers avlöser varandra.

Bubbleroom själva lovar att den som handlar hos dem kommer att se fabulous ut.

Se utbud

Halens

Halens är en anrik klädesbutik som grundades redan 1952 i Borås. Innan butiken blev ett modernt e-handelsbolag, fungerade de som ett mer traditionellt postorderbolag.

Hos Halens hittar man kläder för både kvinnor och män i flera olika kategorier. Förutom jackor, kappor och skor hittar man tränings- och ”sov & mys”-kläder. Ett brett sortiment med andra ord.

Se utbud

Cellbes

Cellbes älskar ”all shapes” och erbjuder kläder i både de minsta och de största storlekarna. Hos Cellbes hittar man många olika välkända märken, så som Cellbes egna kläder, OneBracelet och Name It.

Utbudet bland jackor varierar men trendigt och funktionellt. Till exempel hittar man mycket stilrent när det kommer till Parkas, och samtidigt ytterplagg vars fokus ligger på funktion och bekvämlighet, till exempel regnkappor och vindjackor. I utbudet finns också bland annat badkläder, underkläder och mammakläder.

Se utbud

Brothers

Enligt Brothers egen utsago hittar man hos dem ”den kompletta manliga garderoben”. Hos Brothers är det svårt att slå fel – modellerna de erbjuder är allt som oftast klassiska och tidlösa. Dock finns det en del inslag av pågående trender också.

Bland plaggen hittar man bland annat många robusta basplagg,  kostymer och kavajer. När det kommer till jackor kan man välja både bland tunnfodrade, tjockfodrade samt klassiska trenchcoats. Något som passar bra till hösten kan vara deras regnrockar som också återfinns i jackutbudet.

Se utbud

Hildur

Hildur är butiken som satsar på miljön. Förutom kläder finns här också ekologiskt godis, te och inredning. Hildur säljer endast produkter som är tillverkade under bra förhållanden ­– både vad gäller människa och miljö.

Även när det kommer till jackorna är det naturvänliga material som gäller. Till exempel kan man köpa en parkas i ekologisk bomull – eller varför inte en regnponcho i återvunnen polyester till höstens regnigaste dagar?

Hildur – Se utbud

Lekmer.se

Lekmer.se riktar sig tydligt mot de yngre. Förutom kläder finns här ”alla produkter som kan tänkas behövas i en barnfamilj”. De här produkterna är bland annat barnrumsinredning, leksaker, babyprodukter och just barnkläder.

Lekmer.se bjuder på ett brett sortiment av barnjackor för årets alla dagar. Jackorna finns i många typer av modeller; med pälsluva eller utan, varm- eller tunnfodrad och i alla möjliga tänkbara färger.

Lekmer – Se utbud

Boozt.com

Boozt.com är en nätbutik vars sortiment främst består av kläder, skor och accessoarer. Bland utbudet hittas plagg som riktar sig mot kvinnor, män, flickor och pojkar – hela familjen helt enkelt. Hos Boozt.com hittar man över 400 internationella och skandinaviska märken. Exempel är Fillipa K, Tiger Of Sweden, ECCO och Tommy Hilfiger.

I samklang med det stora märkesurvalet finns det också många olika typer av jackor att välja mellan. Boozt.com sticker ut från mängden genom just det – ett lite större utbud.

Boozt.com – Se utbud

Junkyard

Junkyard är en onlinebutik som är nischad mot urban fashion. Trendiga och sportiga plagg är genomgående i deras utbud. Junkyard startade 2002 som en liten skatebutik – idag titulerar de sig Skandinaviens största och bästa webshop för urban fashion.

Vad gäller jackorna varierar typerna en hel del. Här finns tunna och stilrena jackor, jackor som liknar hoodies, träningsjackor samt läderjackor.

Junkyard – Se utbud

KidsBrandStore.se

Kidsbrandstore riktar sig mot tonåringarna, samt de lite yngre. Butiken är en av Nordens största när det kommer till onlineshopping av kläder, skor och accessoarer för barn och ungdomar. Utbudet uppdateras ständigt för att bibehålla sin moderiktighet – de senaste märkeskläderna finns att handla här.

Bland jackorna finns ett varierat utbud. Allt ifrån baseball-jackor, tjockfodrade höstjackor och dunjackor kan man hitta här.

Kidsbrandstore – Se utbud

Sportamore.se

Sportamores idé är att satsa helt på nätbutiker. Utan att behöva lägga ner den tid och det jobb som krävs för att driva en fysisk butik, prioriterar de istället att lägga den tiden på att hitta de bästa kläderna och samtidigt erbjuda dem till bra priser.

När det kommer till jackor kan man botanisera i utbudet genom flera olika kategorier, så som höstjackor, varma jackor, regnjackor, dunjackor skaljackor och streetjackor.

Sportamore – Se utbud