Så hittar du modebutiker nära dig

höstjackor.se presenterar vi flera olika E-butiker du kan vända dig till för att köpa höstjackor. Vi låter även vår modebloggerska Judit få plocka fram sina egna favoriter. Men vi har enbart fokus på E-handeln. Igår blev vi kontaktade av de som driver Klädbutiker.org och fick frågan om vi kunde skriva om dem. På ett sätt är det ju kompletterande tjänst så vi antog utmaningen.

Hitta modebutiker i din närhet

Klädbutiker.se registrerar, sorterar och presenterar de klädbutiker som är registrerade på Google Maps. Du kan därmed söka efter butiker i en viss stad eller ett namn och hitta var de finns. Detta alltså enbart fysiska butiker. Därmed finns ett par användningsområden.

  1. Få inspiration till nya klädbutiker

Skriv din stad i sökrutan och klicka på Enter.

Nu visas en mängd olika klädbutiker som finns i denna stad. Tycker du om mode men har ”kört fast” i att alltid handla från samma butiker kan detta alltså vara ett sätt att hitta nya butiker, som du kanske inte ens visste fanns. Klicka på butiken och hitta dess adress – besök dem och hitta ditt nya mode.

  1. Öppettider och kontaktuppgifter

Sök på den klädbutik som vill ha mer information om och få snabbt fram adressuppgifter och kontaktuppgifter. Vi testade med ”Dressman Jönköping” och såg då direkt att det fanns två butiker i den staden, dess adress, öppettider och telefonnummer.

  1. Hitta ”stilbutiker”

Delvis går det även att hitta butiker med specifik inriktning. Söker du exempelvis på ”Vintage” kommer flera butiker visas som just har den inriktning. Men det beror på att de har Vintage i namnet eller på annat sätt har ”taggat” sitt företag mot den inriktningen. Det fungerar därmed inte lika bra om du söker på ”70-tals kläder” (Ytterst få företag som har det i företagsnamnet)

(Vill du blogga eller tycker att vi ska blogga om något speciellt eller kanske till och med ditt företag – kontakta oss gärna)