Värmande höstplagg från JHN

I förra blogginlägget av Judit presenterades ett par höstplagg från Nelly. Idag kollar vi på höstjackor och höstplagg från JHNsport.

Den ”obligatoriska” huvtröjan

Alla har nog minst en enkel huvtröja i garderoben. En tröja som kommer väl till pass under höstens lite kallare dagar. Ett ”klassiskt” plagg som fungerar som värmande basplagg under en vindtät jacka. Värmande och mysig oavsett om man är inne eller ute. Utbudet består här av flera olika enfärgade hoodies.

Peacemaker – lättviktsjacka

Den enda jackan i utbudet för tillfället. Lättviktsjacka av 100% polyester som skyddar mot vind. Men framförallt är det trycket som gör att jackan sticker ut i mängden. Märket är DNGRS och trycket ”Peacemaker” sätter krav på den som bär jackan. En klassisk collegejacka med muddar nertill och vid ärmarna.

 

Onepiece – Med 100% mysfaktor

Onepiece är det kända märket som revolutionerade mysklädsmarknaden för några år sedan. Helt plötsligt kunde man se kändisar i dessa mysplagg. Oavsett om man var hemma eller på stan så sågs personer med en onepiece.

Nu är det både ett begrepp och ett märke. Man säger onepiece även om plagget inte kommer från just det märket. En overall utan sömmar. Det kan låta simpelt men de som utvecklade One Piece ville hitta det ”ultimata mysplagget” och den som testat en One Piece förstår att de lyckades. Inga muddar i midjan, inga sömmar och inga onödiga åtsittande plagg.

Trädtröjan – Med längtan till naturen

JHN hade enbart en jacka och ett mindre utbud gällande precis höstkläder. Men denna får väll ändå hamna inom den kategorin. En tröja för dig som längtar till naturen – eller vill ha den på dig. Med gröna löv kanske bilden är tagen på sommaren. Men den påminner i alla fall ägaren av tröjan om att gå ut och njuta av naturen – för snart kommer vintern.

Driver du E-butik och vill presentera några jackor ur ert sortiment? Välkommen att visa upp några jackor och presentera dem här. Alltid kul med några nya infallsvinklar.